Els @Cargolins ens conviden als socis de la UBE a l’Assaig Especial d’aquest divendres a les 21:00 hores. #esplugues #cultura @UBEsplugues

ELS SOCIS DE LA UBE ESTEM CONVIDATS A PARTICIPAR A L’ASSAIG ESPECIAL DELS CASTELLERS AQUEST DIVENDRES A LES 21:00, A SOPAR, I A UN MOJITO.

ANIMEU-VOS!

image

Els castellers d’Esplgues estem a les portes de convertir-nos en la primera colla de vuit de la comarca. Per fer-ho hem de descarregar dos castells de vuit.

El proper divendres dia 10 de juliol els castellers d’Esplugues farem un assaig especial obert a tothom per preparar les dues properes diades.

A les 20:00h obrirem les portes de la Nau, a les 21:00h començarem l’asssaig que durarà fins les 23:00h. El local d’assaig esta situat a la rambla Àngel Guimerà num 185.

Després de l’assaig els castellers convidarem a sopar i a un mojito a tothom qui hagi vingut a donar pit al nostre local i farem una mica de festa.

Us hi esperem a tots!

Joan Pujadas
Cap de colla del Castellers d’Esplugues

******************

FEM PINYA!

image

Les Juntes Directives de la UBE i Els Cargolins sostenen les semarretes commemoratives de la col.laboració 2015.

La UBE hem establert una nova línia de col.laboració amb la Colla Castellera Els Cargolins d’Esplugues. Les col.laboracions que la UBE establim amb les entitats d’Esplugues persegueixen unir esforços a l’hora d’actuar en benefici de la cultura del nostre poble i del teixit comercial en accions específiques, tal com ja vam fer anteriorment amb Els Geganters al passat Foraestocs d’octubre.

Esta entrada fue publicada en Col.laboracions. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario