Entre roses i llibres també pots aconseguir el teu carnet del comerç. Vine a veure’ns i emporte-te’l! #ube #santjordi2017 #esplugues #carnetdefidelitat 

Publicado en Campanyes Comercials | Deja un comentario

PIMECOMERÇ ES MOSTRA DISCONFORME AMB L’APROVACIÓ DE LA PNL SOBRE LA DESPENALITZACIÓ DEL TOP MANTA. @UBEsplugues #esplugues @PimecComerc


El resultat de la votació va ser de 20 vots a favor (Podemos, PSOE, ERC, PNV, Compromís i PDeCat) i 17 en contra de la mesura (PP i C’s).
Barcelona, 11 d’abril de 2017.- PIMEComerç, davant l’aprovació a la Comissió de Justícia del Congrés de Diputats de la Proposició no de Llei (PNL) sobre “la despenalització de la venda ambulant”, posa de manifest la seva indignació per la incoherència que han mostrat els grups polítics que han votat favorablement la proposta presentada per Podemos. En aquest sentit, PIMEComerç s’oposa frontalment a aquesta Proposició, i recorda que la despenalització pretesa és contrària al posicionament que mantenen a Catalunya els grups polítics que hi han votat a favor a Madrid.

D’altra banda, el contingut de la pròpia proposició té conseqüències molt negatives per al sector comercial, ja que confon “venda ambulant” amb “venda il·legal”, quan el problema a solucionar és el control de les màfies organitzades que subministren el material que després és revenut als carrers. A més, si es materialitza aquesta proposta, la venda ambulant il·legal passaria de ser un delicte a ser tan sols una falta, cosa que generaria un efecte crida d’aquesta activitat tan perjudicial per al sector del comerç de proximitat.

Per últim, volem mostrar el nostre suport a les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat, així com als Mossos d’Esquadra, per fer complir la normativa vigent, ja que en aquest text se’ls culpabilitza injustament de cometre tortura i vulnerar drets humans.

El president de PIMEComerç, Àlex Goñi, manifesta que “davant la possibilitat que la PNL tiri endavant, amb les mantenen a Catalunya els grups polítics que hi han votat a favor a Madrid.

D’altra banda, el contingut de la pròpia proposició té conseqüències molt negatives per al sector comercial, ja que confon “venda ambulant” amb “venda il·legal”, quan el problema a solucionar és el control de les màfies organitzades que subministren el material que després és revenut als carrers. A més, si es materialitza aquesta proposta, la venda ambulant il·legal passaria de ser un delicte a ser tan sols una falta, cosa que generaria un efecte crida d’aquesta activitat tan perjudicial per al sector del comerç de proximitat. 

Per últim, volem mostrar el nostre suport a les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat, així com als Mossos d’Esquadra, per fer complir la normativa vigent, ja que en aquest text se’ls culpabilitza injustament de cometre tortura i vulnerar drets humans. 

El president de PIMEComerç, Àlex Goñi, manifesta que “davant la possibilitat que la PNL tiri endavant, amb les greus repercussions que això tindria, PIMEComerç està estudiant diferents actuacions tendents a aconseguir que no s’aprovi, buscant la interlocució tant amb els grups polítics impulsors, com amb el Ministeri de Justícia com amb altres patronals de l’àmbit de l’Estat espanyol”.

Publicado en Llegislació | Deja un comentario

Bosses de plàstic: Carta director de l’Agència de Residus. #esplugues

Publicado en Sostenibilitat | Deja un comentario

Campanya de sensibilització amb el comerç de la Flor i el Llibre a la Diada de Sant Jordi. #Esplugues

Benvolguts i benvolgudes voluntàries que participeu a la Fira de St. Jordi,

En aquests temps difícils, la Unió de Botiguers us volem convidar a fer la següent reflexió en bé de l’interès de de tots.

Els comerç de la flor i del llibre d’Esplugues està tan tocat com altres sectors degut a la malaurada crisi que ens està empenyent a tots a fer grans esforços per tirar endavant els nostres projectes, les nostres entitats i els nostres comerços.

És en aquesta Diada de Sant Jordi quan els comerços del sector de la flor i del llibre, després de treballar tot l’any, tenen l’oportunitat de refer-se i agafar forces per seguir tirant endavant. Durant la Diada poden arribar a fer el 25% de la caixa de tot l’any. La Fira on participem ha crescut molt; fins a una cinquantena de carpes i, per tant, pot entrar en conflicte directe amb l’interès econòmic de les floristeries i llibreries que treballen i paguen els seus impostos tot l’any per fer aquesta activitat, que a les entitats se’ns permet dur a terme des de l’Ajuntament.

Lluny de recriminar res a ningú, us volem demanar que considereu proveir-vos de les roses i els llibres que vendreu durant la Diada de Sant Jordi amb el comerç d’Esplugues. Des de la Unió de Botiguers hem demanat a algunes floristeries que ens facin arribar una oferta que pugui ser compatible amb els interessos que podem arribar a tenir compartits.

Estem segurs de que si us proveïu amb el comerç d’Esplugues, no només obtindreu guanys considerables si no que, a més, us facilitaran la feina i podreu pactar serveis complementaris com l’entrega del producte llest per vendre, i altres avantatges que ja hauríeu de pactar amb cada proveïdor.

Us adjuntem unes ofertes que la Floristeria Espígol i la Floristeria La Valenciana ens han fet arribar. Conforme recopilem noves ofertes d’altres floristeries, o llibreries, us les anirem fent saber.

Esperant la vostra comprensió,

Iban Salvador Martínez
President
president@ube.cat
M 616474208

OFERTA DE LA FLORISTERIA L’ESPIGOL

Publicado en Fires Comercials | Deja un comentario

El President de la UBE, el de la Federació de comerç de Badalona, i l’exPresident de Cornellà presenten els reptes que el comerç d’#Esplugues haurà d’assumir amb l’arribada del no desitjat Gran Centre Comercial.

La taula rodona convocada per la Pataforma No al Pla Caufec fa un repàs històric del pla urbanístic, i els ponents comparteixen experiències i quins reptes ha de superar el comerç davant d’un nou Gran Centre Comercial a la comarca, davant d’una cinquantena de veïns i comerciants.

La UBE presenta la feina realitzada davant les institucions que donen via lliure al pla urbanístic, i situa els comerciants en que s’obre un nou periode on les reivindicacions de compensació agafaran pes en les futures converses amb les administracions públiques.

El President Iban Salvador defensa la necessitat d’aplicar el Pla d’Acció Comercial que la Unió de Botiguers defensa des de 2013.


Podeu descarregar el Pla d’Acció Comercial a Esplugues 2016/18 en el següent enllaç:

PDF: Pla d’Acció Comercial a Esplugues 2016 de la Unió de Botiguers i Comerciants d’Esplugues 2016

“La reactivació del comerç local accelera la recuperació econòmica, crea llocs de feina, i té un important impacte positiu en el camp socioeconòmic.”

Quan comprem decidim qui treballa, i en quin model socioeconòmic volem viure. La incorporació dels valors en el nostre discurs presideix l’ampliació i actualització del nostre compromís amb la ciutat, i el nostre projecte amb el comerç d’Esplugues.

Unió de Botiguers i Comerciants d’Esplugues

Publicado en Campanyes Comercials | Deja un comentario

Avui taula rodona: Com han afectat les grans superfícies al comerç local? #Que passarà a esplugues?

Publicado en Centres comercials, Comerç | Deja un comentario

FIRESPLUGUES 2017, primeres informacions. #Esplugues @UBEsplugues @AjEsplugues

Publicado en Fires Comercials | Etiquetado , , | Deja un comentario

La UBE col.laborem amb els Tres Tombs d’#Esplugues. @UBEsplugues

Publicado en Col.laboracions | Deja un comentario

La UBE fem la presentació i l’entrega del ‘Carnet de Fidelitat al Comerç Local’ als Castellers d’#Esplugues. @UBEsplugues @Cargolins

El President Iban Salvador féu entrega a la nova Presidenta Marillum dels carnets i catàlegs d’avantatges i serveis que el Comerç d’Esplugues ofereix als ciutadans que portin el nostre Carnet de Fidelitat. La Colla castellera @Cargolins reberen 150 carnets i catàlegs.

Ambdós Presidents coincideixen en el benefici de mantenir recíproques col·laboracions i exploraran noves maneres de sumar en benefici de tothom.

Des de la Unió de Botiguers volem fer un agraïment molt especial a l’ara exPresident Ramon Salvia, i a la seva junta, per la col·laboració mantinguda abans de fer el relleu a l’actual junta dels castellers.


Publicado en Campanyes Comercials | Deja un comentario

La UBE agraïm la moció d’ERC presentada al darrer Ple Municipal per millorar la gestió dels pilons i balles publicitàries a via pública, quan empreses foranes en fan un mal ús. @Orioletto @UBEsplugues #Esplugues

ercLa Unió de Botiguers demandava des de fa anys una solució pels pilons i les balles publicitàries destinades a la comunicació de les entitats d’Esplugues, que estaven permanentment envaïdes per cartelleria d’empreses que publicitaven discoteques, grans concerts i altres esdeveniments forans. La demanda de correcció d’aquest problema ve recollida dins del Pla de dinamització Comercial 2016/18 de la Unió de Botiguers. ERC ha tingut a bé presentar una moció al Ple Municipal en aquest sentit.

ERC ha tingut a bé reunir-se amb la direcció de la Unió de Botiguers i Coemrciants d’Esplugues per afinar el contingut de la moció que persegueix millorar la gestió del espais publicitaris dirigit a les entitats. Entre els problemes que hem detectat hi trobem que les empreses intrusives tapen la publicitat de les nostres campanyes, animen a consumir fora de la nostra ciutat, i ens generen una situació de vulnerabilitat quan se’ns coarta la possibilitat d’arribar als nostres clients mitjançant les estructures que tenim al nostre abast.

La Unió de Botiguers ha estat interposant demandes davant el cos policial de la ciutat, i ha fet saber la nostra preocupació en diverses ocasions als nostres governants municipals, volen trobar una sol·lució tal com informatitzar aquest espais.

Celebrem l’aprovació d’aquesta moció al darrer Ple Municipal, i ens comprometem a fer-ne seguiment.

A la reunió tècnica rebérem la Regidora Herminia Villena i el Regidor Portaveu Oriol Torras.

La reunió va acabar en un clima cordial de treball.

 

Publicado en Política | Deja un comentario