Alerta sobre bitllets falsos detectats a #Esplugues per la policia. @UBEsplugues @Ajesplugues

Benvolgutas/des,

El Director de la Policia Local ens ha passat aquesta alerta, els fem a mans pel vostre coneixement.

Darrerament la Policia ha detectat la presència a la nostra ciutat de persones, d’origen de països de l’est, que intenten passar bitllets falsos, principalment de 50€ i 100€. Cal, doncs, restar amatents i davant la sospita d’aquest fet, aviseu d’immediat a la Policia evitant, en tot cas, l’enfrontament amb aquestes persones i procurant aportar el major número de dades que facilitin la seva localització i identificació.

Gràcies per la vostra col·laboració.

Publicado en Seguretat | Deja un comentario

La Confederació Empresarial Andorrana (CEA) i PIMEC obren una delegació conjunta a Brussel·les. @Pimec @PimecComerc @UBEsplugues

L’objectiu és apropar-se a les institucions i programes de la Unió Europea (UE).

Els presidents de PIMEC i de la CEA han renovat avui el conveni de col·laboració signat el 2009 per incloure aquesta nova cooperació.

Ambdues patronals refermen, d’aquesta manera, la seva aposta europeista.

Barcelona, 19 de gener del 2018. La Confederació Empresarial Andorrana (CEA) i PIMEC obriran l’1 de febrer una delegació conjunta a Brussel·les davant les institucions i organismes de la Unió Europea (UE).

Ambdues patronals han signat avui una actualització del seu conveni marc de cooperació del 2009 per tal de recollir aquest nou àmbit de col·laboració. Tant PIMEC com la CEA reconeixen així la importància de la normativa i les polítiques comunitàries i la necessitat d’estar presents a la capital europea.

Actualment un 70% de la normativa espanyola i catalana té el seu origen a directives i reglaments de la UE. Alhora, els fons europeus han esdevingut un recurs de finançament per a les empreses, sobretot per a la recerca i la innovació, amb programes com l’Horizon 2020. La participació però de les pimes és encara modesta en la majoria de programes.

El Principat d’Andorra es troba en plena negociació d’un Acord d’Associació amb la UE que en cas d’arribar a bon port comportarà haver d’assumir bona part de la normativa, polítiques i programes de la UE.

El pas següent en el qual s’està treballant és que la CEA esdevingui membre associat d’UEAPME, la patronal europea de pimes, amb el mateix estatus que estan les patronals de Suïssa, Liechtenstein o Turquia, i de la qual PIMEC n’és soci fundador i n’ostenta la vicepresidència.

El president de PIMEC, Josep González ha assenyalat que “les pimes catalanes hem de tenir un rol essencial a la definició de les normes i polítiques comunitàries. D’aquí la nostra presència històrica a UEAPME i ara la delegació permanent a Brussel·les”.

El president de la CEA, Xavier Altimir ha afegit que “després de l’obertura econòmica que el Govern d’Andorra va dur a terme l’any 2012, la col·laboració amb PIMEC i la més que probable participació de la CEA a UEAPME, no fan més que reforçar l’obertura cap a Europa de les empreses andorranes, dins el nou marc de les relacions internacionals en les quals estem immersos”.

Publicado en Sin categoría | Deja un comentario

Pimec reclama la mayoría en la mesa del comercio. @PimecComerc @UBEsplugues

Pimec Comerç y el Consell de Gremis se disputan la representatividad del sector después de la desaparición de la Confederació que lideró Miquel Ángel Fraile.

Josep Maria Casas

La consejería de Empresa de la Generalitat ha convocado a los sindicatos y patronales de la mesa de comercio para que negocien el convenio general del sector. La convocatoria llega con un año de retraso por la desaparición de la Confederació de Comerç de Catalunya (CCC) que lideró Miquel Àngel Fraile, ya liquidada y con la cúpula imputada. Durante décadas fue la voz de los comerciantes. Su lugar será ocupado por Pimec Comerç y el Consell de Gremis.

La mesa de comercio se ha convocado para el próximo 23 de enero aunque, probablemente, se aplazará dos o tres días a petición del Consell de Gremis. Precisamente este miércoles se cerró un acuerdo entre las patronales Consell de Gremis y Fepime, ambas adheridas a Foment del Treball, por el cual la segunda abandona la mesa de comercio. A partir de ahora, el Consell será el único representante de Foment en la mesa del sector. También hereda el puesto que ocupa Fepime en la Confederación de Comercio de España.

La mesa de comercio estará formada por dos patronales, Pimec Comerç y Consell de Gremis, y por dos sindicatos, UGT y CCOO. Estos se reparten la cuota sindical a partes iguales. En cambio, las dos patronales se disputan la representatividad. Desde Pimec Comerç, que preside Àlex Goñi, se insiste en que tienen más comerciantes detrás y, por este motivo, reclaman mayor poder de decisión que el Consell de Gremis, liderado por Miquel Donnay. Este último es partidario de repartirse la representatividad como hacen los sindicatos. Sin embargo, tanto Goñi como Donnay apuntan que llegarán a un acuerdo.

Publicado en Sin categoría | Deja un comentario

Consulta als associats sobre l’evolució de vendes durant la Campanya de Nadal 2017-18. #Esplugues @UBEsplugues @PimecComerc

Benvolguts Associats/des,

Des de La Unió de Botiguers us convidem a cumplimentar l’enquesta de PIMEComerç que us fem arribar:

Consulta sobre l’evolució de vendes durant la Campanya de Nadal 2017-2018

D’aquesta manera volem demanar-vos la vostra participació per conèixer quin és l’estat del sector i quines són les tendències que es perceben.

L’enquesta es pot respondre amb tan sols 2 minuts, així mateix, si ho desitgeu, podreu deixar el vostre correu electrònic per a què us fem arribar els resultats finals de la mateixa. Així també vosaltres tindreu coneixement de primera mà sobre quin és l’estat d’opinió del comerç català.

Previsiblement la consulta es tancarà el diumenge dia 21 de gener de 2018.

Podeu respondre-la aquí: https://www.surveymonkey.com/r/ConsultaPIMEComerc

Moltes gràcies per endavant,

Cordialment,

Iban Salvador

President

Publicado en Sin categoría | Deja un comentario

Veniu a fer la carta pels Reis Mags! #Esplugues @UBEsplugues

Publicado en Sin categoría | Deja un comentario

La UBE férem la donació al Banc d’Aliments d’#Esplugues. @UBEsplugues

Publicado en Sin categoría | Deja un comentario

La Unió de Botiguers i Comerciants d’#Esplugues us desitgem Bones Festes i un pròsper Any Nou! @UBEsplugues

Publicado en Sin categoría | Deja un comentario

Recollida pel Banc d’Aliments d’#Esplugues amb Butifarrada Solidària. Diumenge 17, a Rambla Àngel Guimerà.

Publicado en Col.laboracions | Deja un comentario

Per què comprar al comerç local d’#Esplugues? @UBEsplugues

Publicado en Comerç | Deja un comentario

Presentem la Cistella que sortegem amb la Loteria de Nadal! L’AVV de Can Vidalet la tindrà exposada fins el dia del sorteig. #Esplugues @AvvCanVidalet @UBEsplugues

Publicado en Campanya de Nadal | Deja un comentario